Nuffnang Ads

Wednesday, 23 November 2011

PELIK TAPI BENAR



Perhatikan gambar-gambar di bawah dan lihat apa yang aneh mengenai gambar tersebut...

GETAH RAMBUT DAN KONDOM


Pernah tak anda lihat getah rambut yang macam ni???
Cantik kan… warna-warni macam ni bleh menarik minat anda untuk membeli, especially kalau korang dah ada anak perempuan… mesti comel kanak-kanak kalau guna getah ni…


 




Tapi tahu tak anda, getah ni di perbuat dari apa???
Jom kita buka dan lihat apa yang ada di dalam getah rambut yang cantik ni....

SEKSI DI MASJID????

Adoi...ada jugak orang macam ni...pakai tudung tapi badan nampak....
Hermm....
 Apa motif dia bertudung?
Sekadar fesyen or tuntutan agama???? 
Anda fikir la sendiri...

Saturday, 29 October 2011

IBU TERMUDA DALAM SEJARAH DUNIA


Beberapa hari lepas, tengah searhing2 tu, terlihat info pasal THE YOUNGEST MOTHER IN THE WOLRD..

Memang muda la ibu ni…Beliau melahirkan anak pada umur beliau 5 tahun, 7 bulan dan 17 hari. Nama beliau adalah Lina Medina..Lahir pada 27 September 1933 dan tinggal di Lima, Peru (Wikipedia). Lina Medina di bawa oleh ibubapanya ke hospital kerana pembesaran perutnya. Beliau dijangka ada tumor tapi doctor mengesahkan yang beliau mengandung 7bulan. Lina tidak pernah reveal siapa ayah kepada kandungannya. Anak yang lahirkan adalah lelaki dan diberi nama Gerardo. Gerardo menganggap Lina adalah kakaknya dan neneknya adalah ibunya…
Nak cerita lebih detail, klik sini