Nuffnang Ads

Monday, 17 October 2011

BORING TIME


Korang pernah tak rasa masa kat office,takde keje and tak tau nak buat ape???? Mesti BOSAN nak mampos kan.... Ni la antara aktiviti yang saya buat...huhuhu

 Handphone saya yang dah uzur ni pon mampu jadi model berbakat dan tak bertauliah....hahaha...














Kadang2 tu, saya layan blog jugak walaupun tak update ape2...saje jer tgk brapa orang pengunjung, sape yang ada tglkan mesej kat shoutmix...or kalau ada yang sudi komen....hehehe...

Ade ker org yang tak layan benda alah ni kalau ada masa lapang????hahaha...

Meja pun hanya berselerak dengan benda2 yang tidak berfaedah....Kalau ade keje, meja ni juz berselerak dengan borang2 jer....


Korang pulak???Buat ape kat ofis kalau takde keje??? Jom la share2 kat komen tu...Manalah tau aktiviti korang pun sesuai utk saya...hehehe...

No comments:

Post a Comment