Nuffnang Ads

Saturday, 1 October 2011

YUMMY SUSHI, SPICY YONG TAU FU OR MARVELOUS LAKSA SARAWAK

Hye guys...Juz wanna share some photo of my favourite foods...Korang pun mesti ada favourite foods kan..So do i...Yang membezakannya adalah apa jenis makanan yang kita suka tu....Antara my favourite foods is Sushi, Yong Tau Fu and Laksa Sarawak...

Philadelphia Maki

Philadelphia Maki ni antara faourite sushi saya...Sebab utama???Mestilah sebab sushi ni ada cheese...Crab stick, timun, seaweed pun ada dalam sushi ni..
Location: Sushi King, The Spring Mall, Kuching, Sarawak.






Antara benda yang wajib dimakan kalau ke Sushi King...

OR

Yong Tau Fu
Yang ni pulak, my favourite Yong Tau Fu...Benda yang paling saya suka pasal YTF ni, sambal udang yang diaorg sediakan...yummm2...
Location: Food Bazaar, The Spring Mall, Kuching, Sarawak.









OR

Laksa Sarawak

Laksa Sarawak...Ada lagi ker orang yang tak kenal dengan Laksa Sarawak ni???? Rasanya semua dh kenal kn...Tapi, mesti ada yang belum pernah rasa lagi...bagi yang belum pernah rasa tu, try la...Bagi saya, Sangat sedap...
Location: Gerai Muhamad Lim, Belakang Parkson, Kuching, Sarawak. (tak tau la alamat sebenar..hehehehe)


5 comments:

  1. haha bikin ngiler aja nih post XD

    salam kenal! di tunggu follow baliknya :)

    pencet tombol +1 ahh ,, hehehe :)

    ReplyDelete
  2. wahh! pandai makan sushi erk..sedap tak? syie makan mesti muntah..xleh terima agaknya

    ReplyDelete
  3. ginco-sedap tau..suke sgt2..hehehehe

    ReplyDelete
  4. ciktom paling suka yong tau fu..sushi xsuka sbb mentah..hee

    ReplyDelete