Nuffnang Ads

Wednesday, 23 November 2011

GETAH RAMBUT DAN KONDOM


Pernah tak anda lihat getah rambut yang macam ni???
Cantik kan… warna-warni macam ni bleh menarik minat anda untuk membeli, especially kalau korang dah ada anak perempuan… mesti comel kanak-kanak kalau guna getah ni…


 




Tapi tahu tak anda, getah ni di perbuat dari apa???
Jom kita buka dan lihat apa yang ada di dalam getah rambut yang cantik ni....


Kita gunting dengan berhati2…


Benda yang berwarna “pink” tu apa yer???


Ha….tu la kondom yang digunakan untuk membuat getah rambut…

Dan kondom tu bukan kondom baru tau.. tu kondom yang telah digunakan a.k.a KONDOM TERPAKAI… Yaksssss….

Hati2 la kalau nak beli getah rambut tu yer….

Actually, getah ni dijual di China...Saje jer nak share coz takut2 dah sampai kat Malaysia...

P/S: Sapa2 yang nak share, silakan..Just jgn lupa link kn blog saya...



1 comment: